Месечне архиве: October 2010

21.10.2010.

Представници Центра за истраживања и студије учествовали у Београду на регионалној конференцији о улози think tank организација на западном Балкану

Извршни и оперативни директор Центра за истраживања и студије – ГЕА учествовали су на регионалној конференцији о улози think tank организација у анализи и реформи јавних политика на западном Балкану.


07.10.2010.

Представници Центра за истраживања и студије “ГЕА” посјетили партнерске организације из Македоније и Србије те успоставили оквир за будућу сарадњу и партнерско дјеловање

У оквиру програма подршке Open Society Institute-а, представници Центра за истраживања и студије – “ГЕА” су током октобра мјесеца 2010. године посјетили неколико тхинк танк организација из окружења како би се регионално представили и размијенили искуства.


04.10.2010.

Колико смо се посветили економији?

Колико се посвећује пажња економији у предизборној кампањи и какав је квалитет економских политика политичких партија? Шта нас чека након избора – нужне болне реформе или наставак задуживања?


01.10.2010.

Анализа финансијског сектора РС

Центар за истраживања и студије ГЕА је аутор анализе финансијског сектора РС за III квартал 2010. године. Један од закључака анализе је да су депозити становништва у банкама РС наставили са растом након великог пада из октобра 2008., док износ пласираних кредита становништву није растао.